Usein kysytyt kysymykset

Yrityksen lisääminen hakemistoon on helppoa ja täysin ilmaista. Sinun tulee ensin rekisteröityä sivustolle. Kun olet saanut sähköpostivahvistuksen, pääset käyttäjävalikosta suoraan lisäämään yrityksen kohdasta "Lisää vinkki". Vaihtoehtoisesti voit ostaa yrityksesi tietojen lisäämisen palveluna.
Saat aidon linkin luotettavalta sivulta yrityksesi kotisivuille. Kun lisäät tiedot hakemistoon, sivustolta saavutetun näkyvyyden lisäksi vahvistat myös oman sivuston hakukonenäkyvyyttä.
Yrityksen tiedot säilyvät sivustolla toistaiseksi. Mikäli tähän tulee muutoksia, siitä informoidaan erikseen.
Yritys voi nousta etusivun nostoihin (viikottaiset nostot). Lisäksi yrityksistä voi tulla koostetta Lomavinkit.fi:n sosiaaliseen mediaan.
Ostamalla meiltä artikkelikirjoituksen ja/tai videon, sekä somenäkyvyyden yhteisesti sovitulla tavalla. Hinnoittelu riippuu siitä, kuinka laajasta työstä on kyse. Artikkelit perustuvat omiin kokemuksiin, joten tutustuminen kohteeseen luo parhaimman lopputuloksen. Kirjoituksen voi tehdä myös haastattelun perusteella, mutta tällöin siihen ei saa mukaan kokemuksen tuomaan tietoa. Tarkemmat tiedot saat, kun lähetät viestiä yhteydenottokaavakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lomavinkit.fi
Kyllä saa.