Parhaat retkikohteet pääkaupunkiseudun läheisyydessä

Linlon ulkoilualue Kirkkonummella

Parhaat retkikohteet pääkaupunkiseudun läheisyydessä

Yleisötapahtumat peruttu, liikuntapaikkoja suljettu ja matkailua suositellaan välttämään.No, mitä sitten tekisi lomalla tai vaikkapa arkipäivänä työpäivän jälkeen? Liikumme muutenkin paljon luonnossa ja todennäköisesti lähdemme etsimään uusia retkikohteita lähialueelta. Jos etsit retkikohdetta pääkaupunkiseuden läheisyydestä, niin kokosin tähän parhaimmat retkikohteet Länsi-Uuudellamaalla pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Lue lisää ja lähde tutustumaan lähiluontoon.

Linlon ulkoilualue Kirkkonummella

Linlon saaren maisemia

Linlon saaren maisemia

Viime viikonloppuna retkeiltiin Linlon saaressa, joka on yksi parhaimmista ulkoilualueista Kirkkonummella. Linlossa ei ole opastettuja reittejä, mutta voit itse valita juuri sen pituisen reitin kuin haluat. Saaressa on lukuisia nuotiopaikkoja ja keittokatoksia ympäri saarta. Lue lisää Linlosta tästä linkistä ja tsekkaa myös uusin video.

Meikon ulkoilualue Kirkkonummella

Meikon ulkoilualue Kirkkonummella

Meikojärven maisemia

Meikon ulkoilualueella voit valita kolmesta eri mittaisesta reitistä mieluisimman. Nuotiopaikat sijaisevat joko Meikon kierroksella lähellä Kuikankierroksen polkuja tai vaihtoehtoisesti Kotokierroksen loppusuoralla lähellä parkkipaikkaa. Lue lisää Meikon ulkoilualueesta tästä linkistä.

Kopparnäsin ulkoilualue Inkoossa

Kopparnäsin ulkoilualue Inkoossa

Maisema Rävbergetiltä Kopparnäsissä

Kopparnäsin virkistysaluella on luontopolku sekä kävelyreittejä meren rannan läheisyydessä. Kauniilla ilmalla Rävbergetin kallioilta on upeat maisemat kauas merelle. Kopparnäsissä taukopaikkoina toimivat keittokatokset. Jos haluat retkeillä pidemmän matkan, reitit jatkuvat aina Strörsvikiin saakka. Lue lisää Kopparnäsistä tästä linkistä.

Störsvikin ulkoilualue Siuntiossa

Störsvikin ulkoilualue Siuntiossa

Sandvikenin uimaranta

Störsvikin luonnonsuojelu- ja virkistysalue sijaitsee Siuntiossa, ajomatkallisesti Helsingistä lähempänä kuin Kopparnäs. Reitti Störsvikistä Kopparnäsiin päin kulkee meren rannan läheisyydessä ja maisemat vaihtelevat jylhistä kallioista rantametsään. Sandvikenin uimarannalla on tulentekopaikka. Lue lisää Störsvikistä tästä linkistä.

Heräsikö ajatuksia tai kysyttävää? Jätä kommentia.Lisää uusi kommentti