Löydät meidät myös somesta!
some.png
@lomavinkit.fi
Löydät meidät myös somesta! @lomavinkit.fi
some.png

Linlo - ulkoilualue Kirkkonummella pääkaupunkiseudun läheisyydessä

  • Linlon ulkoilusaarella Kirkkonummella syksyllä
  • Linlon ulkoilusaari syksyllä Kirkkonummella
  • Linlon satama talvella Kirkkonummella
  • Linlon ulkoilusaari talvella Kirkkonummella
  • Auringonlasku Linlon saarella joulukuussa

 

Kirkkonummella upeita ulkoilualueita riittää. Meikon ulkoilualueella on järvien ja lampien ympäri kulkevia reittejä ja Porkkalan ulkoilualueella puolestaan retkeilyreittejä merimaisemissa. Porkkalan läheisyydessä on Linlon ulkoilusaari, joka on mielestämme ihan paras ulkoilualue Kirkkonummella, vaikkakaan ei näitä helppo ole järjestykseen laittaa. Tässä infoa, missä Linlo sijaitsee ja millaista siellä on. Katso myös lyhyt video, joka kuvattu joulukuussa 2017. Kuvia ja tekstiä päivitetty lokakuussa 2018.

MIssä on Linlon saari

Linlon ulkoilusaareen pääsee kävellen siltaa pitkin

Linlon ulkoilualue sijaitsee Kirkkonummella, noin 40km päässä Helsingistä. Navigaattoriin voi laittaa osoitteeksi Linlontie 136, Kirkkonummi. Sataman läheisyydessä on parkkipaikka, jonka vierestä lähtee kävelysilta saareen. Silta on hyvässä kunnossa ja sitä pitkin pääsee hyvin myös talvella kulkemaan.  

Linlon saaren reitit

Linlon ulkoilusaari syksyllä Kirkkonummella

Linlon saarella ei ole opastettuja kävelyreittejä, mutta polkuja risteilee pitkin poikin ja saaren pääsee kävelemään ympäri. Jos kiertää koko saaren ja kaikki poukamat, tulee matkaa noin 6-7km. Viereiseen saareenkin pääsee hieman huonossa kunnossa olevaa laituria pitkin.

Linlon ulkoilusaari syksyllä Kirkkonummella

Linlon laituri viereiseen saareen
Laituri viereiseen saareen

Linlon kävelyreitti Kirkkonummella
Reitti saaren ympäri 

Linlo auringonlasku

Nuotiopaikat

Nuotiopaikkoja ja keittokatoksia on useita ja ne sijaitsevat upeilla maisemapaikoilla. Kesällä ja syksyllä nuotiopuita on ollut nuotiopaikoilla tai katoksissa. Talvella puita ei ollut.  Jotta tuli saatiin, meillä oli omat puut mukana. 

Linlon saari nuotiopaikka

Linlon saaren nuotiopaikka talvella

Nuotiopaikka talvella

Linlon ulkoilusaaren nuotiopaikka

Parkkipaikalla on opastetaulu, johon reittejä ja taukopaikkoja on merkitty. Siitä saa jonkinlaisen kuvan saaren mahdollisuuksista. Kannattaa käydä tutustumassa smiley

Linlon saaren kartta

Linlon ulkoilualue joulukuussa 2017.

Lisää uusi kommentti