Lomavinkit.fi - Retkeilyä ja matkailua
Lomavinkit.fi
Retkeilyä ja matkailua
Lomavinkit.fi - Retkeilyä ja matkailua
Lomavinkit.fi
Retkeilyä ja matkailua

Kahden viikon reissu Thaimaassa ja Malesiassa

  • Koh Lantan kansallispuisto

 

Tämän talven kaukomatkamme suuntautui Thaimaahan ja Malesiaan. Tässä lyhyesti reitti ja siirtymisten hinnat. Tulossa lähipäivinä tarkempia tietoja ja videoita kohteista.

Ensimmäiset 5 päivää vietimme Koh Lantalla, joka on hyvinkin tuttu kohde aiemmilta talvilta ja pidemmältä oleskeluajalta Lantalla. Oli tosi mukava palata tuttuihin maisemiin ja se, että thaimaalaiset muistavat, vaikka ei olisi nähtykään useampaan vuoteen.

Koh Lantan kansallispuiston ranta

Lantalta jatkoimme Krabin lentokentältä Kuala Lumpuriin. Kuala Lumpurissa vietimme 2 päivää. Sieltä lensimme Langkawille, missä vietimme 3 päivää.

Kuala Lumpur Petronas tornit
Kuala Lumpur

Langkawi köysihissi ja silta
Langkawi

Langkawilta jatkoimme veneellä Koh Lipelle, missä lopulta vietimme 3 päivää. Alunperin oli tarkoitus olla 2 päivää, mutta Pabuk-myrskyn vuoksi veneliikenne pysäytettiin kokonaan. Tämä ei meitä haitannut, sillä olimme suojassa myrskyltä ja koh Lipe on aivan ihastuttava saari. Lauantaiaamuna pääsimme toisen veneyhtiön pikaveneellä Bakparaan ja sieltä 3 tunnin minibussikuljetuksella Ao Nangiin viimeiseksi yöksi. Ainoastaan Lipe-Bakpara venereitti avattiin ja sekin pelkästään yhteen suuntaan. Merenkäynti oli kuitenkin onneksi ihan ok ja saimme paikat veneestä. Muussa tapauksessa olisimme myöhästyneet paluulennolta.

Koh Lipe Sunrise beach
Koh Lipe 

Yhteenveto siirtymisten hinnoista henkilöä kohti:

Krabi lentokenttä - Lanta jaettu minibussi 400bath ~ 11€
Lanta - Krabi jaettu minibussi 300bath ~ 9€
Krabi - Kuala Lumpur AirAsian lento n.80€
Kuala Lumpur - Langkawi AirAsian lento n.40€
Langkawi - Koh Lipe 1000bath ~ 28€
Koh Lipe - Bakpara - Ao Nang 950bath ~ 27€
Ao Nang - Krabin lentokenttä 300bath ~ 9€ privakuljetuksella

Kaikin puolin reittivalinta oli toimiva ja siirtymiset olivat sujuvat. Lähipäivinä tulossa tarkempia tietoja, pysy kuulolla wink

 

Lisää uusi kommentti