Eckerö Linen Vain elämää -fanikatsomo

Tiina
  • Tallinna
  • Eckerö Line, kannella
  • Vain elämää -fanikatsomo
 
Erilaisilla risteilyillä on tullut käytyä vuosien aikana useita kertoja. Helsingistä on helppo lähteä, kun laivoja ja yhteyksiä on tarjolla lukuisia. Joskus laivavalinnan kriteerinä on ollut laivamatkaan menevä aika ja joskus taas se, että saako koiria tuoda autokannelta yleisiin tiloihin. Tällä kertaa reitin ja laivan valintaan vaikutti laivan tarjoama viihde. Lähdimme ottamaan selvää, minkälaisen kokemuksen ja tunnelman Eckerö Linen Vain elämää -fanikatsomo tarjoaa.

Valitsimme miniristeilyn, joka lähti Helsingistä klo 15:30. Tähän ei kuulunut maihinnousua, mutta se ei ollut tällä kertaa olennaista. Menomatkalla kävimme syömässä ja tekemässä ostoksia.
 
Vain elämää -fanikatsomo sijaitsee m/s Finlandian loungessa kannella 6, missä seurataan Vain elämää -jaksoa jättiscreeniltä Tallinna - Helsinki -välillä aina perjantaisin 6.11.15 asti. Illan kulkusta vastaa Eckerö Linen juontaja.
 
Juontaja 
 
Fanikatsomoon pääsi klo 19 alkaen. Tarjolla oli suolaista ja makeaa purtavaa sekä oluet, viinit ja virvoitusjuomat hanasta. Kaikki pikkupurtavat olivat todella hyviä, etenkin kalarullat, jotka olivat taivaallisen hyviä. Dj soitti musiikkia.
 
 Makeaa, Vain elämää -fanikatsomo
 
Ohjelma alkoi Maija Vilkkumaan videoterveisillä. Poiketen TV-versiosta, mainoksia ei esitetty. Katsomossa pidettiin kuitenkin 10min väliaika, jolloin oli Maija Vilkkumaata koskeva kilpailu ja tässä välissä kerkesi hyvin myös santsaamaan laivan herkkuja.
 
Kokousmaiseen tilaan oli luotu tunnelmaa pöytäliinoilla ja erilaisilla valoilla. Toki jos siellä olisi ollut Vain elämää -fanikatsomoa varten sohvat ja muut olohuonemaiset sisustukset, niin sehän olisi tuonut vielä paremman tunnelman.
 
Tunnelmaa, Vain elämää -fanikatsomo 
 
Hieman jännitti, että minkälainen ilma merellä on, koska myrskystä oli varoitettu pitkin päivää ja menomatkalla laiva keinui hieman enemmän kuin tavallisesti. Tämä oli kuitenkin aivan turhaa, sillä paluumatkalla laiva ei keinunut juuri lainkaan. Loistava kapteeni siis!
 
Vain elämää -fanikatsomoon kannattaa lähteä porukalla. Jos lähtijöitä on tarpeeksi monta, voi koko lounge olla vain oman porukan käytössä ja tunnelma sitäkin parempi.
 
Vain elämää -faniristeilyn (lähtö Helsingistä klo 15:30) voi varata suoraan Eckerö Linen internet-sivuilta. Muilla lähdöillä katsomopaikan voi ostaa myyntipalvelusta tai viime hetken paikan laivan infosta. 
 
Kaikki Vain elämää -artistit esiintyvät livenä Eckerö Linen m/s Finlandialla syksyllä 2015.
 
Risteily toteutettiin blogiyhteistyön merkeissä.
 

Lisää uusi kommentti