Blogikirjoitukset

By Tiina
20 Elo 2022

Vihdoin pääsee matkustamaan ja moni onkin suunnannut autolla tai matkailuautolla /-vaunulla Eurooppaan ja aina Välimerelle asti. Suomesta lähdettäessä on monia reittivaihtoehtoja, jotka listasin tähän kirjoitukseen. Nämä tuli selviteltyä, kun etsimme paluureittiä takaisin Saksasta Suomeen... Lue lisää.

1
By Tiina
01 Hei 2022

Tänä kesänä pidempi reissumme suuntaa kohti Saksaa ja siitä kohti Etelä-Eurooppaa. Koiramme on mukana ja se on tottunut reissaaja, myös laivoilla. Helsinki - Travemünden väli kestää 30 tuntia. Tässä kokemuksia ja vinkkejä laivalle sekä tietoa koiran kanssa laivalla matkustamiseen.

... Lue lisää.
1
By Tiina
26 Kes 2022

Eipä olisi pari vuotta sitten arvattu, kun retkeilyauton hankimme, että se tulee myöhemmin vaihtumaan van-luokan Adrian matkailuautoon. Tarvitsimme yksinkertaisesti enemmän säilytystilaa ja siitä se idea sitten lähti.

Selailimme myytäviä matkailuautoja, joissa olisi iso... Lue lisää.

1
By Tiina
12 Kes 2022

Niin siinä sitten kävi, että Facebook-sivulta katosi ylläpito-oikeudet, eikä Facebook aio tehdä asialle yhtään mitään. Tästä syystä olen perustanut uuden Facebook-sivun: https://www.facebook.com/lomavinkit.fi Tykkää tästä uudesta sivusta ja... Lue lisää.

1
By Sami Alardt
09 Maa 2022

Hain Vantaan K-Autolta koeajoon mielenkiintoisen retkeilyauto uutuuden - Volkswagen Grand Californian. Retkeilyautoja on monenlaisia ja kokoisia, mutta suomalaisen kökön lainsäädännön takia täällä aivan pienimmät Transporter tyyppiset retkeilyautot jäävät puuttumaan. Volkkarilta löytyy myös... Lue lisää.

1
By Tiina
08 Maa 2022

Innostuimme laskettelemaan ja lautailemaan pitkän tauon jälkeen. Niin on tehnyt moni muukin. Talvikaudella 2020–21 Suomessa laskettelua harrasti ennätysmäärä ihmisiä, kertoo Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n (SHKY) teettämä Laskettelijatutkimus (... Lue lisää.

1