Lomavinkit.fi -sivusto on uudistunut

Lomavinkit.fi sivusto on uudistunut

Lomavinkit.fi -sivusto on uudistunut

Lomavinkit.fi -sivusto on täysin uudistunut helmikuussa 2021. Uutuutena ja keskeisimpänä muutoksena ulkoasu-uudistuksen lisäksi on etusivun kartta, johon on tägätty erilaisia lomavinkkejä ympäri Suomen ja maailman. Kohteita ja vinkkejä tulee sitä mukaan lisää, kun niitä lisäilemme. Tällä hetkellä suurin osa hakemistoon viedyistä koostuu meidän matkoista ja retkeilykohteista, mutta myös matkailu- ja vapaa-ajan yrittäjät voivat lisätä yrityksensä hakemistoon, mikä on heille täysin ilmaista. Ensimmäinen sinne onkin jo listautunut majoitusta tarjoan yrityksensä. Myös kuka tahansa käyttäjä, joka on sivustolle rekisteröitynyt, voi lisätä oman vinkkinsä hakemistoon. Lisättyjä kohteita voi myös kommentoida ja arvostella.

Perustin Lomavinkit.fi -sivuston vuonna 2015. Ajatuksena oli jo tuolloin tarjota jotain muutakin kuin pelkästään blogi. Päädyin valitsemaan alustaksi Wordpressin sijaan Drupalin, vaikka en ollut koskaan aiemmin sitä käyttänyt. Kirjastosta lainattu kirja + lukuisat YouTube -videot ohjasivat sivuston rakentamisessa alkuun. Drupalissa on vielä laajempi mahdollisuus kehitellä sivustoa eteenpäin, mutta se on hieman haastavampi käyttää kuin Wordpress. Alkuvaiheessa taidot eivät riittäneet kehittämisessä eteenpäin.

Kuuden vuoden aikana Drupalin ylläpito ja kehittäminen on tullut sille tasolle, että pystyin tekemään sivustolle ison muutoksen ja rakentelemaan kokonaan uudet sivut. Rakenteluun ja tiedon siirtoon on kulunut lukuisia tunteja, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen.

Toivon, että sivustosta on hyötyä lukijoille, sekä myös matkailualan ahdinkoon. Toivon, että sivuston kautta yhä useampi lukija löytää matkailu- ja vapaa-ajan yrittäjät sekä ideat ja vinkit omalle lomalle. Kiitos kaikille sitoutuneille lukijoille ja tervetuloa kaikki uudet mukaan!

"Jotta sinun lomasi onnistuu entistä paremmin!"

Jos sinulla heräsi ajatuksia tai ideoita, jätä kommentia! Voit myös laittaa viestiä yhteydenotto -lomakkeen kautta tai sähköpostia osoitteeseen info@lomavinkit.fiLisää uusi kommentti