Edullisesti autolla Ahvenanmaalle

Brändö Ahvenanmaan saaristossa

Edullisesti autolla Ahvenanmaalle

Edit: Valitettavasti kesälle 2022 en ole löytänyt samaa tarjousta.

Ahvenanmaan saaristoon ja aina Ahvenanmaan pääsaarelle saakka pääsee autolla todella edullisesti hyödyntäen Ålandstrafikenin lauttoja ja vihreitä lähtöjä. Heillä on koko kesän 2021 tietyt vihreät lähdöt, joissa on -80% alennus (Erilliset aikataulut eri ajankohdille, jossa vihreiden lähtöjen aikataulut vaihtelevat). Tämän alennuksen saa, kun varaa ja maksaa lauttalipun netistä etukäteen ja yöpyy jossain matkan varrella ennen Ahvenanmaan pääsaarta. Saaristossa on useita leirintäalueita ja muita majoitusta tarjoavia yrityksiä.

Lautta Kustavista Brändöön

Aamulla Kustavista Brändöön

Lähdimme kesäkuun 2021 alkupuolella Kustavista punaista linjaa pitkin lauantaina 6:45 lähdöllä Brändöön. Lauttalippu maksoi retkeilyautolla 14,40€. Normaalilla lähdöllä hinta olisi ollut 72€ (yli 2,1m korkeat autot). Hinta oli edestakaisin, sillä Brändö ei ole niin sanottu päätesatama. Koska me yövyttiin siellä, voitiin jatkaa matkaa samalla lipulla takaisin päätesatamaan. Eli me varattiin etukäteen lippu, jossa on sekä meno- että paluu samalla lipulla. Henkilöautolla hinta olisi ollut vajaa 4 euroa. Lisätietoja tästä.

Lautassa oli 2 muuta autoa meidän lisäksi. Henkilökunta kertoi, että vasta juhannuksen jälkeen vilkastuu, mutta että aamulähtö on yleensä aika hiljainen.

Aamu oli uskomattoman kaunis ja meri aivan tyyni. Niin kaunista kaikkialla!

Ahvenanmaan saaristossa

Lauttamatkan maisemia

Brändössä

Perillä Brändössä

Brändö leirintäalue

Brändössä leirintäalueella kesäpäivän viettoa

Jos jatkat punaista linjaa aina Hummelvikiin saakka manner-Ahvenanmaalle, varaa kaikki lauttamatkat samalle lipulle, niin saat kaikki lauttamatkat tällä samalla hinnalla, kunhan yövyt matkan varrella.

Brändö lauttasatama

Tästä lauttasatamasta voisi jatkaa matkaa aina manner-Ahvenanmalle saakka

Kannattaa käydä!

 


Kommentit
    June 14 Ikilinkki

On kyllä kaunista. Me ollaan lähdössä tuonne pyörillä, mutta kyllähän matkakuume noita kuvia katsellessa taas nousee!

Satu Hytönen
    July 30 Ikilinkki

Hei!

Mahtava loma ollut teillä! Minä en saanut millään alennusta verkkokaupassa. Vaikka valitsin vihreän linjan, ei tullut kuin -20 %.

Aihe
Alennuksen kanssa ongelmia
Tiina
Tiina
    July 30 Ikilinkki

In reply to by Satu Hytönen

No voi harmi! Keskikesällä näyttää olevan erit aikataulut vihreille lähdöille. Katsoitkohan oikeaa aikataulua?

Tässä pohjoisen reitin aikataulut: 

”-20% ennakoalennus normaalihinnasta, jos maksu suoritetaan verkossa ja ”vihreä lähtö” 15/4–30/9 –80% jos varaa ja maksaa etukäteen MP, henkilö-, asuntoauto ja asun- tovaunuyhdistelmä (paitsi Föglön linja). Alennuksia ei voi yhdistää. Lauttahenkilökunta myy normaali- hintaisia lippuja. Lippu matkalle päätesatamasta päätesatamaan maksetaan ensimmäiselle lautalle ajettaessa. Päätesatamat ovat Hummelvik, Vuosnai- nen, Långnäs, Svinö ja Galtby.”

https://www.alandstrafiken.ax/sites/www.alandstrafiken.ax/files/skargardsguiden_turlistor_2021_pris_o_farjinfo_5.pdf

 

 

 


Lisää uusi kommentti