Stop  over –lennot, monta kohdetta yhdellä lomalla

Tiina
  • Den Haagin rantaa

 

Jos aikaa on käytettävissä enemmän matkustamiseen, niin kannattaa hyödyntää välilaskut ja valita yli vuorokauden kestävä vaihtoaika. Näin samalla reissulla ennättää tutustua myös välietapin kohteeseen. Useimmiten lennot ovat vieläpä edullisempia pidemmillä vaihdoilla, kuin parin tunnin vaihdoilla tai suorilla lennoilla. Tässä vinkit miten se kannattaa toteuttaa. 

Stop over-lentojen varaaminen

Helpoiten stop over-lennot löytää suoraan lentojen hakukoneilla. Matka-ajaksi kun laittaa mahdollisimman pitkän matkustusajan ja lentohaun yhdellä vaihdolla, niin löytää yli vuorokauden kestävät lennon vaihdot. 

Matkatavarat stop over-lennolla

Jos mukana on ruumaan menevä matkatavara, kätevää on kirjata se suoraan lopulliseen määränpäähän saakka ja pakata pienempään käsimatkatavaraan päiväksi tarvittavat tavarat. Näin säästyy turhalta tavaran raahaamiselta lyhyellä pysähdyksellä. Jos pienempää matkatavaralaukkua ei ole mahdollista pakata erikseen, voi ainakin joissakin tapauksissa kirjata ruumaan menevän matkalaukun ainoastaan stop over-kohteeseen. Tämä on onnistunut ainakin Singapore Airlinesin siivillä. Kannattaa selvittää asia suoraan lentoyhtiöstä. 

Vinkkinä lennonvaihto Amsterdamissa

Den Haagin rantaravintoloita

Jos Amsterdam on jo nähty kaupunki, niin Schipholin lentokentältä on suorat junayhteydet muihin lähikaupunkeihin. Meillä oli 24h lennon vaihto, ja valitsimme kohteeksi Den Haagin, jonne oli vain 35minuutin junamatka lentokentältä. Ruumaan menevä matkalaukku kirjattiin suoraan Helsinkiin ja mukana Haagissa oli käsimatkatavaroihin pakatut vuorokauden tavarat. Oli todella mukavaa nähdä jotain muutakin aluetta Hollannista kuin pelkkää Amsterdamia. Den Haagista pääsee mm. suoraan raitiovaunulla kilometrejä jatkuvalle rannalle, jossa on rannan lisäksi paljon ravintoloita vieri vieressä. Kannattaa käydä!

Den Haag

Onko sinulla kokemuksia stop over –matkoista? Lisää vinkkisi alle kommentoimalla. smiley

Lisää uusi kommentti