Linlo - ulkoilualue Kirkkonummella pääkaupunkiseudun läheisyydessä

Tiina
  • Linlon satama talvella Kirkkonummella
  • Linlon ulkoilusaari talvella Kirkkonummella
  • Auringonlasku Linlon saarella joulukuussa

 

Kirkkonummella upeita ulkoilualueita riittää. On järvien ja lampien ympäri kulkevia reittejä Meikon ulkoilualueella ja Porkkalan ulkoilualueella vastapainona retkeilyreittejä merimaisemissa. Porkkalan läheisyydessä on Linlon ulkoilusaari, josta emme olleet aiemmin kuulleetkaan. Tämähän piti käydä katsomassa vaikka olikin jo joulukuu. Koskaan ei ole huono sää retkeilyä varten, tai no ehkä kaatosateessa en lähtisi wink Tässä lyhyesti infoa, missä Linlo sijaitsee ja millaista siellä on. Katso myös lyhyt video.

MIssä on Linlon saari

Linlon ulkoilusaareen pääsee kävellen siltaa pitkin

Linlon ulkoilualue sijaitsee Kirkkonummella, noin 40km päässä Helsingistä. Navigaattoriin voi laittaa osoitteeksi Linlontie 136, Kirkkonummi. Sataman läheisyydessä on iso parkkipaikka, jonka vierestä lähtee kävelysilta saareen. Silta oli hyvässä kunnossa ja ja sitä pitkin pääsee hyvin myös talvella kulkemaan.

Linlon saaren reitit

Linlon ulkoilusaaren nuotiopaikka

Linlon saarella ei ole opastettuja kävelyreittejä, mutta polkuja risteilee pitkin poikin ympäri saarta. Nuotiopaikkoja on useita. Talvella emme ehtineet kovin pitkälle saarta kiertämään kunnes tuli jo pimeä, mutta ehdottomasti käymme keväällä kiertämässä saaren kokonaan. Vaikutti tosi mukavalta retkikohteelta.

Linlon saaren nuotiopaikka talvella

Saarella ei ollut talvella puita nuotiontekoa varten. Jotta tuli saatiin, meillä oli omat puut mukana. Voisi kuvitella, että kesällä tilanne olisi toisin.

Linlon saaren kartta

Parkkipaikalla on opastetaulu, johon reittejä ja taukopaikkoja on merkitty. Siitä saa jonkinlaisen kuvan saaren mahdollisuuksista.

Linlon ulkoilualue joulukuussa 2017.

Lisää uusi kommentti